Nya lokaler


Imorgon påbörjas arbetet med vår nya industrilokal. Det är på tiden. lokalen vi har idag är alldeles för liten och alla våra produkter får inte plats. Det är snålt om plats för lagerhyllor och golvet är helt förstört.

Vår nya lokal ska byggas precis bredvid den gamla och den gamla ska även renoveras. Golven i båda lokalerna kommer bli fogfria betonggolv, vilket är tåliga och snygga golv för industri. Industrigolv sandviken hjälper oss med golven, men den nya byggnaden och renoveringen av den famla byggnaden sköter vi själva. Det blir ett tufft jobb, men det kommer bli riktigt bra och värt det när allt är klart. Vi kommer att kunna expandera och anställa fler medarbetare, samtidigt som vi kan hyra ut den gamla lokalen till flera mindre företag.

Med en ny industribyggnad får vi plats för alla våra produkter och vi kan disponera dessa på ett effektivt sätt för en smidig hantering. Fikarum och lunchrum blir moderna med nya kök och vitvaror samt med stora fönster för ett stort ljusinsläpp. Även lokalerna får fler fönster än tidigare, eftersom ljus är en viktig parameter för glada och effektiva medarbetare.

Imorgon klockan 07.00 sätter vi spaden i marken och vi bjuder alla på smörgåstårta vid fikat. Det blir en spännande dag med mycket nytt folk som ska hälsas på. Vi beräknar att arbetet tar cirka en månad och vi får inte missa deadline alltför mycket, eftersom problemen vid försening skulle förstöra så många månader framöver. Vi ligger redan efter och med detta projekt ligger vi inte bättre till om man säger så. Vi hoppas att allt flyter på bra och att vi kan vara up and running framåt månadsskiftet.

Vi vill också passa på att hälsa våra nya medarbetare välkomna, då vi får in tre nya personer redan på måndag och det behövs kan jag säga. Nu blir det mer gjort på kortare tid och med det hoppas vi kunna ta fler beställningar från våra underbara kunder.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.