En utflykt till Stockholm


Hallå kära läsare!

Bloggen är tillbaka igen och den här gången gör vi en utflykt till Stockholm eftersom det är i huvudstaden som vi på Kronobergs Plåt har tillbringat den senaste veckan. Normalt sett gör vi ju mest jobb i och kring Kronobergs län men den här gången blev det en avstickare eftersom vi fick ett större jobb i Stockholm.

I söndags kväll packade vi in oss själva, våra väskor och alla våra verktyg i vår minibuss och brummade upp till Stockholm. Väl på plats var det bara att packa upp och sätta igång eftersom vi hade gott om saker att göra under den veckan då vi var inbokade.

Allt gick enligt plan… i 10 minuter. Sedan upptäckte vi att en av firmorna som jobbat på bygget innan oss hade gjort en större miss. På grund av sekretess får vi (tyvärr) inte namnge den firman och inte heller har vi möjligheten att berätta vad felet bestod i. Men säg så här:

  1. Vi blev jävligt förbannade, och
  2. Det krävdes att vi utförde en reparation som är väldigt ovanlig

Denna reparation var inget vi hade räknat med och därmed inte planerat för. Vilket i sin tur innebär att vi inte hade med verktygen eller maskinerna som behövdes.

Som tur var tipsade en av projektledarna om en firma som sysslar med maskinuthyrning stockholm som har ett rejält utbud av maskiner att hyra.

Vi hoppade in i minibussen och brummade ner till deras maskinpark och till vår stora glädje så hade de precis de maskiner som vi behövde hyra. Tack och lov hade de även rimliga priser och verkade faktiskt vara ett gäng hyggliga prickar som inte ville blåsa oss även om vi var uppenbart desperata eftersom att hela jobbet hade stannat av om vi inte fått tag på rätt maskiner.

Ibland löser sig saker och ting, helt enkelt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.