Nytillbyggnad


Vi ska bygga ut lokalen. Rättare sagt ska vi bygga ut lokalen hela 20 meter på västra sidan. Det kommer bli riktigt bra, för vi har precis fått den färdiga ritningen från arkitekten och det ser fantastiskt ut. Det kommer att bli en riktigt bra arbetsplats framöver. Det har det iofs alltid varit, men du blir även lokalen mer modern och bättre ur arbetsmiljösynpunkt.

Vi har dock ett problem. På den västra sidan där vi ska bygga ut står det några riktigt stora träd. Alltså riktigt stora träd. Och det kunde har varit en riktigt stort problem, men som tur är så har vi kontakter. Det enda jag behöver göra är att besöka tradfallningskane.se och fylla i deras formulär samtidigt som jag bifogar några bilder på träden, sen löser det sig. Själva hade vi aldrig vågat kapa träden. Det skulle vara alldeles för farligt. Här krävs det kompetenta människor i branschen som vet vad de håller på med.

Jag har själv anlitat dem för att ta ner några träd på min tomt där jag har min sommarstuga, så jag vet att de gör ett riktigt bra jobb.

I alla fall, när träden är borta börjar vi med arbetet på en gång. Arbetet förväntas sedan vara klart under sensommaren. När alla anställda kommer tillbaka från semestern är tanken att allt ska vara klart. Det kommer att bli kanon! Vi har verkligen längtat efter detta och vi behöver verkligen mer plats; mer plats ger mer jobb, så enkelt är det och nu kommer vi har riktigt mycket plats. Hoppas då på riktigt mycket jobb, men det återstår att se. Tiden är ju inte på topp direkt med inflation och allt vad det är.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.