Nytt garage i Växjö


Hej alla kära läsare!

Nu har vi glada nyheter att meddela. Det är nämligen så att vi fått en ny stororder här på Kronobergs Plåt och det var inte oförtjänt att vi korkade upp ett glas bubbel i fredags när affären blev klar. Vi ska nämligen lägga plåttak på ett nytt garage i Växjö. Garaget är centralt beläget och ska fungera som parkering och verkstad åt ett större företag som vi av sekretesskäl inte kan nämna namnet på.

Det kommer i alla fall att bli ett stort garage komplett med massor av utrustning, laddstolpar för elbilar, parkeringsplatser, påkörningsskydd och allt man behöver för att få till ett riktigt bra garage kombinerat med parkering.

Vi kommer att sätta igång arbetet senare under hösten. Startdatum är ganska flexibelt eftersom många andra saker måste vara på plats först innan vi kan börja arbeta med taket. Det är helt i sin ordning och vi ser väldigt mycket fram emot att börja arbetet.

Under tiden kommer vi avsluta andra projekt som är pågående men vi måste tyvärr stänga för nya bokningar tills vi är klara med det här stora projektet vi fått u uppdrag att genomföra. Det är svårt att säga hur länge projektet med att lägga plåttak på garaget kommer att pågå men vi räknar med att det tar minst ett par månader.

Därefter kommer vi att ta ledigt någon vecka för att ladda batterierna och gå på en konferens som blivit uppskjuten vid flera tillfällen innan vi är tillbaka i vanlig takt och öppnar för nya uppdrag.

Vi hoppas att alla som anlitar oss har förståelse för detta men vi är som sagt ett litet företag och har inte möjlighet att ta på oss för mycket. Det är bättre att säga nej när man har häcken full än att ta på sig för mycket och leverera ett dåligt resultat. Det är i alla fall vår filosofi och den ledstjärna vi jobbar efter.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.